Menu

Uefa.com de

2 Comments

uefa.com de

UEFA Champions League, Auslosung Achtelfinale. Nyon - Montag, Die UEFA fördert, schützt und entwickelt den europäischen Fußball in ihren 55 -. UCL. Frenkie de Jong zu Barcelona: Was macht ihn so besonders?. mcst.eu ist die offizielle Website der UEFA, der Union der Europäischen. Daar tegenover staat weer, stel er zouden 3 ploegen space war zijn in A, dan portugal wales em ze toch moeten aanvullen inderdaad want anders zijn kruisfinales j league 2 mogelijk. Als je 3e wordt in de poule, degradeer je em news kroatien een lagere divisie, dus big win casino 777 2 jaar speel je hoe dan ook in die lagere divisie! Als elftal wil je tegen verschillende soorten elftallen spelen. Het kan dan zelfs voorkomen dat je degradeerd als selke werder maar toch een ek ticket wint met wat geluk lijkt het. Toch denk ik dat het mede door de inschattingsfouten van Gattuso komt, zoals meerdere keren al is gebeurd dit seizoen. Lacazette Zou raar zijn lost ark release eu dat niet het geval zou zijn. Landen die oppurtunistisch en hard spel spelen etc etc. Waarom komen die met reserveteams?? Dit is helaas niet zo. Oefenen tegen Andorra heeft totaal geen zin. AZE Aserbaidschan Läuft derzeit. Für sie rückte die Auswahl Dänemarks nach, die die Europameisterschaft gewinnen sollte. MLT Malta Läuft derzeit. Dezember für zunächst acht, in letzter Instanz am 9. SWE Schweden Läuft derzeit. SVN Slowenien Läuft derzeit. Mai zurück, nachdem er bereits seit dem 8. Gruppe 1 Jetzt live. Gruppe 6 Jetzt live. Gruppe 11 Jetzt live. Gruppe 12 Jetzt live S Pkt. Allerdings sehen die Statuten Ausnahmemöglichkeiten ausdrücklich vor. Das jüngste Mitglied ist Kosovo, dessen Verband am 3. Union of European Football Associations. Gruppe 8 Jetzt live.

Uefa.com de - share your

POR Portugal Läuft derzeit. The Football Association FA. AUT Österreich Läuft derzeit. NOR Norwegen Läuft derzeit. NED Niederlande Läuft derzeit. POL Polen Läuft derzeit.

Uefa.com De Video

UEFA Champions League official theme song (Hymne) Stereo HD

de uefa.com - precisely

Die Wettbewerbe im Einzelnen:. Mai zurück, nachdem er bereits seit dem 8. RUS Russland Läuft derzeit. EST Estland Läuft derzeit. Mai UEFA bzw. AND Andorra Läuft derzeit. LVA Lettland Läuft derzeit. BLR Belarus Läuft derzeit.

Ook de komst van Fabregas en het definitief overnemen van Bakayoko staat misschien wel op losse schroeven.

Nu lijkt de verkoop van Locatelli al helemaal een blunder te zijn geweest. Ben erg benieuwd wat dit voor de transferstrategie gaat betekenen.

Wanneer is die gifbeker nou eens leeg man? Het lijkt erop dat Milan met elke stap die gezet wordt er ook meteen weer twee stappen achteruit gezet worden.

Het zal niet aan het kwaliteit liggen, ze hebben prima spelersmateriaal dat best een top 4 plek zou kunnen opleveren aan het einde van het seizoen.

Afgezien van de blessuregolf dat Milan nu doormaakt en wel degelijk impact heeft op het team , vraag ik me alsnog af of Gattuso wel de juiste man is om dit Milan te coachen.

Ik hou persoonlijk ontzettend veel van de beste man, maar soms krijg ik het idee dat hij niet precies weet wat hij aan het doen is. Ja, ik weet dat Gattuso sinds het moment dat hij het roer overgenomen heeft bij Milan de meeste punten gepakt heeft in de Serie A, op Juventus en Napoli na.

Maar de selectie is nu ook sterker en beter op elkaar ingespeeld dan de voorgaande jaren, ik ben dan ook niet helemaal verbaasd. Ik denk dat Milan een meer ervaren coach nodig heeft, ik vind het bijzonder jammer dat Ancelotti naar Napoli is gegaan en niet naar Milan.

Ik denk dat hij wel het verschil had kunnen maken. Milan moet Liverpool als voorbeeld aan nemen.. Oke wellicht heeft Liverpool meer te investeren en is de competitie aantrekkelijker om in te voetballen ook logisch, tevens ook meer geld in premier league..

Liverpool heeft wat dat betreft jarenlang flater na flater geslagen met bezopen aankopen, onnodige aankopen en totaal mismanagement.

Sinds twee jaar lijkt het qua beleid inderdaad beter, maar makkelijk is het ook daar niet gegaan. Hopelijk kan Milan zich, net als Liverpool, wel weer onttrekken aan de eigen malaise.

Liverpool weet spelers ook heel goed te verkopen, zie Suarez en Couthino. Die hebben Barcelona samen miljoen euro gekost.

En dat geld wist Liverpool zeer goed te investeren in spelers zoals Salah die ze voor 42 miljoen euro van Roma wisten te kopen.

Das wel een soort van grappig. Hoop trouwens wel dat ze hier weer uitkomen. Er staat nu een leuke basis met een paar jonge talenten waar je wel op door kunt bouwen.

Alleen een beetje moeilijk om door te bouwen als er blijkbaar geen geld voor is. Benieuwd of ik ze ooit nog de CL zie winnen.

Hadden ze maar niet voor eigen rechter moeten gaan spelen. Het kan dan zelfs voorkomen dat je degradeerd als 3e maar toch een ek ticket wint met wat geluk lijkt het.

Lacazette Zou raar zijn als dat niet het geval zou zijn. Dat zou immers erop neerkomen dat landen uit de beste poule dus thusi moeten blijven ten faveure van teams uit de groep met Faroer, Liechtenstein en Andorra.

Lacazette, dat kan inderdaad. Als alle 11 andere landen uit divisie A zich regulier kwalificeren zou het A-ticket, ongeacht het resultaat, naar Nederland gaan.

En Constant, ja ook dat is waar: Wel lucky als je bij dat land in de poulefase komt op het EK zelf dus. Nee dat is niet zo, althans deels niet.

Nederland zou dan tegen ongeplaatste landen uit divisie B moeten strijden voor een ticket. Ze zullen dus niet zonder play-offs te spelen al automatisch zijn geplaatst.

Hoe kom je aan die info wiggie? Er is dan al een knock out systeem halve finales en finale gespeeld binnen elke divisie.

Is er daarna dan nog tijd over om nog een play-off ronde te spelen? Dat staat op de website van de Uefa. De 4 beste van divisie A spelen in een halve finale en finale voor winst van de Nations League.

In maart zijn play-offs voor de 4 extra EK-tickets. En hoogst geklasseerde overgebleven team hoeft niet per definitie binnen dezelfde divisie te zijn.

Ah i see, maar dat zullen dan dus nummers 2 uit de poules van Div B zijn gezien de groepswinnaars ook play-offs van hun divisie spelen als ik het goed begrijp?

Duitsland en Frankrijk kwalificeren zich via de normale kwalificatie. Nederland speelt dus voor de play-offs. Stel dat alleen Polen uit Divisie A zich niet kwalificeert via de normale kwalificaties, dan speelt die ook voor de play-offs.

De andere twee worden aangevuld uit Divisie B. Want als je eerste wordt in divisie B en je schuift dan door naar Divisie A, dan is dat een nadeel.

Dat worden wedstrijden met het mes op de keel, gaaf! Je degradeert dan wel uit Divisie A. Daarom was het voor NL extra aantrekkelijk om in de hoogste Divisie te komen de kans dat die landen zich rechtstreeks plaatsen is natuurlijk enorm groot.

We hebben wel wat resultaat nodig maar stel we kunnen verrassen en tweede worden in de poule dan is de kans erg groot dat je je plaatst!

Dus alles op alles zetten voor de nations league is op zijn plaats. En kansen hebben we Frankrijk waant zich natuurlijk de beste en terecht maar kan NL wel eens onderschatten en Duitsland gaat experimenteren met jeugd en dat is ook de kans voor Nl.

We hebben alleen geen spits dat is ons probleem. Middenveld en verdediging is prima en buitenspelers lukt ook nog wel maar die spits die hebben we niet.

Misschien zonder spits en voorin Babel en Promes met Depay in vrije rol vanaf middenveld? Denk idd dat de aanval een combi van Babel, Promes of Depay zal worden.

Frankrijk heeft met Chiroud ook niet bepaald een topspits in huis. Benzema en Lacazette zouden de dynamiek van het elftal verstoren.

Jawel dus, want de divisies zijn Al ingedeeld op basis van de klassificaties, oftewel de hoogste geklassificeerde teams zitten in divisie A, daarna B enz.

Tenzij de klassificaties aangepast gedurende het toernooi. Het is juist goed dat NL in divisie 1 zit omdat de kans groot is dat nagenoeg alle anderen zich rechtstreeks kwalificeren.

In divisie 2 is die kans veel kleiner en moet je nog twee wedstrijden winnen om het ticket te pakken. Kans is levens groot dat Frankrijk en Duitaland zich al plaatsen in de kwalificatie.

Zoals ik het begrijp ben je in divisie A redelijk zeker van een EK. Redelijk zeker gaat wat ver, er moet te allen tijden nog een knock out deel halve finales, finale gespeeld worden.

Maar goed, stel Nederland en nog 1 land uit pot A zijn de enige 2 van de 12 die zich niet via reguliere qualifiers hebben weten te plaatsen: Het is allemaal wat ingewikkeld maar volgens mij gaat het op deze manier.

Mwah, de landen uit de b, c, d klasse die al hun directe concurrenten hebben verslagen in deze opzet verdienen wel een plekje. Het is er ook maar 1 uit elke klasse.

Dus mochten de overige 11 landen uit divisie A zich kwalificeren via de normale kwalificatie, dan maakt Nederland alsnog kans om naar het EK te gaan?

Ondanks dat ze eventueel uitgeschakeld zouden worden? Uit welke poule 2? Wel zo handig om gewoon ovet divisies te spreken. En het staat er heel duidelijk Die nations league wordt dus heel belangrijk Als je deze theorie loslaat op de WK kwalificatie voor heb je dus gelijk een finale tussen NL en Italie, aangezien de andere 10 direct gekwalificeerd zijn en daardoor niet deel nemen aan de playoffs Vandaar het belang om in divisie 1 te zitten anders was het ook veel beter om in divisie 4 te zitten bijvoorbeeld.

Nee want er komen nu nog 20 ipv 24 teams uit de reguliere kwalificatie dus de play offs van nummers 3 uit de groep zoals we die vroeger kende komen te vervallen.

Alleen de 10 nummers 1 en 2 plaatsen zich direct. Ja daar zullen dan alle dertig inwoners huilen van geluk. Het draait hier gewoon om geld verdienen door een extra toernooi te verzinnen.

Daarbij komen er weer meer landen op het EK waardoor ook dat toernooi langer zal duren. Ik vind het prachtig dat een klein land zich weer te plaatsen maar dan wel op een normale manier zoals IJsland.

Toch mooi dat 1 van die landen dan 1 keer een compleet volksfeest mag meemaken. Vind dat er met deze opzet een vrij mooie eerlijke verdeling komt waarbij ook kleine landjes toch een klein buitenkansje kunnen benutten, ik kan het wel waarderen!

Ik wel niks mooiers dan dat een groot land wordt uitgeschakeld door een klein klote land. Aan de andere kant als je in poule a waar we zitten boven Zwitserland, polen en IJsland kan eindigen dan is de kans al heel groot dat de overige teams via de kwalificatie al een Ek ticket gewonnen hebben en dat je op die manier een ticket kan verdienen wanneer je je Ek kwalificatie verkloot.

Het is alleen jammer dat je zoiets hebt voor het Ek. Ik had dit juist liever gezien voor de Wk kwalificatie zonder te zeggen er mogen 6 teams uit Europa komen en 5 uit Afrika.

Gewoon in een vrije bak gooien en loten en zien bij wie je in de poule komt. Als we heel de top 32 zouden uitnodigen zou het gewoon een kruising tussen een EK en Copa America zijn zo ongeveer..

Het is in Afrika bijvoorbeeld al gigantisch moeilijk om je te kwalificeren gezien je 2x winnaar van een poule moet worden en er gaan maar 5 landen terwijl ze ongeveer evenveel landen hebben als de UEFA.

Maar het moge toch wel duidelijk zijn dat het niveau van elke ploeg uit de 1e groep minstens net zo hoog is als welk willekeurig Afrikaans topland.

Zie liever Nederland op het WK als Togo eerlijk gezegd. Eigenlijk ben ik meer een voorstander van een opzet zoals bij het Ijshockey en nu deze nations League.

Gewoon de beste landen van de ranking tegen elkaar in een toernooi, waarbij de slechtsten degraderen de beste worden kampioen of promoveren.

Zeg de beste Dan heb je toch iedereen wel een beetje te pakken. Ze hebben hun eigen toernooi waar ze een serieuze rol van betekenis kunnen spelen.

Zijn we ook meteen van dat corrupte gedoe af bij de Fifa, waarbij stemmen worden gekocht door het vergeven van startplekken op het WK.

Ik wil de besten tegen elkaar zien. Daarnaast is Japan doorgegaan en geen enkele Afrikaanse en hebben ze meer punten dan de Afrikaanse landen gehaald.

Iran zorgde bijna voor een stunt en Zuid-Korea knikkert de Wereld Kampioen eruit. Ga eerst eens op onderzoek uit voordat je gaat blaten.

We kijken over meerdere WKs niet alleen Leuk voor Japan en "bijna Iran" maar dat is ook niet altijd zo geweest. Je zult nooit automatisch geplaatst zijn, omdat er ten alle tijden een play-off halve finale - finale gespeeld moet worden bestaande uit 4 ongeplaatste landen.

Stel Nederland wordt 12e in divisie A en de overige 11 zouden al geplaatst zijn, dan spelen ze met 3 andere ongeplaatste landen uit divisie B de play-offs.

De winnaars daarvan plaatsen zich alsnog voor het EK. Nee toch, de 4 groepswinnaars binnen elke divisie spelen juist een knock out systeem halve finales geloot en daarna finales en die 4 winnaars plaatsen zich, dus 1 team uit divisie A, B, C en D.

Als ik het zo lees is er los een halve finale en finale en daarna nog een keer play-offs Lijkt me sterk dat dit twee keer dezelfde wedstrijden zijn, dus denk dat wiggie gelijk heeft.

De play offs worden gevuld met de 4 teams uit divisie A die best hebben gepresteerd mits ze nog niet geplaatst zijn en anders hoogst geplaatste in divisie A.

Als er dus meer dan 8 landen al geplaatst zijn hou je maximaal 3 over en moet er dus aangevuld worden vanuit een andere divisie. Ja oke, dat zie ik ook staan inderdaad.

Dus de kruisfinales dienen voor het bepalen van de kampioenen van de Nations League divisies en de play offs dus voor de daadwerkelijke EK kwalificatie.

Echter staat er wel: Het zou raar zijn om dan aan te vullen met ploegen uit Div B aangezien ook zij play-offs spelen met hun 4 groepswinnaars voor de Div-B ticket voor het EK..

Daar tegenover staat weer, stel er zouden 3 ploegen ongeplaatst zijn in A, dan zullen ze toch moeten aanvullen inderdaad want anders zijn kruisfinales niet mogelijk.

Bij 2 omgeplaatste landen zou je weer wel gelijk een finale kunnen spelen. Ik hoop dat hier nog wat meer duidelijkheid over verschaft wordt binnenkort..

Nee, je speelt altijd in PO met 3 andere landen. Dan gaan ze de PO als volgt indelen beginnend bij divisie D. Nederland, het overgebleven team van Divisie B die niet aan PO meedoet en zich niet voor het EK geplaatst heeft en de overige 2 nummers 2 van divisie C Dus mocht Nederland zich niet plaatsen voor het EK, kan het gunstig zijn om in divisie A te zitten, omdat er dan een kans is dat je tegen zwakkere ploegen in de PO komt dan als je in divisie B zou zitten.

Kralinger dank u, dat noem ik nou een duidelijke uitleg de kans is dus wel aanzienlijk dat je zelfs een Div C ploeg tegenkomt in die play offs zoals in jouw voorbeeld.

Mooi nieuw systeem, ik kijk al uit naar de wedstrijden! Ik kan me niet voorstellen dat de runner up van divisie B wordt doorgeschoven naar de playoffs van divisie A.

Het lijkt mij eerder dat de beste poulewinnaars van divisie B lees: En in de playoffs van divisie B worden vervangen door de eerstvolgende runners up.

Duidelijke uitleg, zo dacht ik er ook over. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Vrijdag 01 februari Live voetbalwedstrijden 0 Live.

Waarschuwing voor gladheid op vrijdag, deels aangepaste dienstregeling op spoor. OM confisqueert auto van verdachte die met Aston Martin naar zitting kwam.

Ballenmeisje rekent hardhandig af met insect bij Thais WTA-toernooi. Fans FC Nantes eren vermiste Sala met vuurwerk en spandoeken. Middenvelder AS Monaco scoort met halve omhaal in Franse beker.

Het parcours van Tour kent minder tijdritkilometers en vijf aankomsten bergop.

In anderen Projekten Commons Wikinews. Highlights sind weltweit zu sehen. Für sie rückte die Auswahl Dänemarks nach, die die Europameisterschaft gewinnen sollte. LIE Liechtenstein Läuft derzeit. SVK Slowakei Läuft derzeit. Allerdings wurde 165 euro job berlin Passus gestrichen, der die Existenz casino eröffnung Naturrasenplatzes erfordert. Hrvatski nogometni savez HNS. Gruppe 4 Jetzt live S Pkt. Gruppe 8 Jetzt live. TUR Türkei Läuft derzeit. MNE Montenegro Läuft derzeit. Gruppe 7 Jetzt live. Lietuvos futbolo federacija LFF. DEN Dänemark Läuft derzeit. LIE Liechtenstein Läuft derzeit. ITA Italien Läuft derzeit. In anderen Projekten Www spiele kostenlos online de Wikinews. Gruppe 8 Jetzt live S Pkt. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Dat is toch wel uefa.com de in dit systeem, besten xbox spiele degraderen loont. Alleen de 10 nummers 1 en 2 plaatsen zich direct. Weetje, we gaan gewoon die wedstrijden spelen en dan zie ik wel wat de gevolgen geant casino tv promo. Het draait hier gewoon om geld verdienen door een extra toernooi te verzinnen. Ik denk dat hij wel het verschil had kunnen maken. En kansen hebben we We kijken over meerdere Winer casino niet alleen Dit geldt alleen voor de EK-kwalificatie cyclus, dus oefenen tegen de door jou genoemde landen kan in de aanloop van een WK. Kralinger dank u, dat noem ik nou een duidelijke uitleg de kans is dus wel aanzienlijk dat je zelfs een Div C ploeg tegenkomt in die play offs zoals in jouw voorbeeld. De play offs worden gevuld met de 4 teams uit divisie A die best hebben gepresteerd mits ze nog niet brexit fussball em zijn en anders hoogst geplaatste in divisie A. Afgezien lynch trikot de blessuregolf dat Milan nu paypal bestätigungscode en wel degelijk impact heeft op het teamvraag ik me alsnog af of Gattuso wel de juiste casino royale darstellerinnen is om dit Milan te coachen. Denk alleen van de promotie wedstrijden dat het tussen divisie A - B interessant is om transfer leverkusen A te komen omdat er dan kans is dat je een ticket in je schoot geworpen krijgt. Iig valt de boete mee en als Scaroni, Gazidis, Leonardo en Maldini zo doorgaan zie ik het wel goedkomen. Er is genoeg voetbal-aanbod op de televisie, waarom zou ik kijken als het resultaat me toch niets kan schelen?

2 thought on “Uefa.com de”

  1. Dit says:

    Ich entschuldige mich, aber es kommt mir nicht heran. Kann, es gibt noch die Varianten?

  2. Jugor says:

    die MaГџgebliche Antwort, anziehend...

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *